Noticies

cytotec where can i buy in Lewisville Texas 17/02/2016

Roda de premsa a la P.Coberta per presentar el Míting del Centenari de la FCA del proper divendres 19 de febrer

Tastylia La sessió va iniciar-se a les 10,30 h. a la sala de premsa de la ja esmentada instal•lació.


···

http://podzamcze-dobczyce.pl/restauracja_przyjeciaokolicznosciowe.html A l’acte hi ha participat la Sra. Marisol Martínez (Tinent d’alcalde i regidora d’Esports de l’Aj. de Sabadell), el Sr. Joan Villuendas (president de la FCA), el Sr. Josep Mª Antentas (Vicepresident de la FCA) i el Sr. Pep Molins (representant a la JAS).

 

libro sobre comercio de opciones Durant el transcurs de la roda de premsa, el Sr. Villuendas ha volgut donat les gràcies pel suport i suport que ofereix sempre la ciutat de Sabadell, situant-la en primera línia en l’atletisme català. A més a més, la Sra. Marisol Martinez ha deixat entreveure la intenció d’acollir un Europeu Indoor a la Pista Coberta. En acabar la roda de premsa, s’ha fet l’acte de signatura de renovació dels convenis de col•laboració tant amb la Federació Catalana d’Atletisme com amb la Joventut Atlètica de Sabadell.

 

binary options win rate Cal destacar, que la gran atracció d’aquesta competició serà l’atleta etíop Genzebe Dibaba. (recordista mundial de 1.500 metres a l’aire lliure i de 1.500 m, 3.000 m i 5.000 m en pista coberta). Dibaba participarà en la prova dels 3.000 metres al Míting del Centenari. El míting també comptarà amb la participació d’altres atletes internacionals, nacionals i els millors atletes catalans.

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-204370.html  

bdswiss tipps tricks Amb aquest encontre internacional es tanquen els actes programats que han servit per a celebrar el centenari de la fundació de la Federació Catalana d’Atletisme.