Pista d'escalfament i vestuaris

Foto J.J. Vico

http://catnapfromtheheart.org/?biiterwe=mamma-di-roma-guadagna-con-opzioni-digitali&d51=b0  

http://celebritysex.cz/?triores=abby-and-brittany-hensel-are-they-dating&ec5=01

click here  

opcje binarne edukacja

see go to site Els vestuaris i la pista d’escalfament es troben en un nivell semisoterrat. En aquest hi ha un llarg passadís de calçat de carrer on hi ha localitzats els vestuaris per a grups i col·lectius, els lavabos i altres dependències annexes, entre elles; el centre d’informació tècnica, un ampli espai de recepció, sala d’informàtica, un magatzem, entre altres.

strategy binary options  

http://centremedicroses.com/?friyure=meilleur-site-rencontre-internet&b6d=d9 En aquest mateix passadís hi trobem situada una sala mèdica (perfectament equipada), la sala antidòping, i una sala d’espera vinculada ambdues sales. Al costat es situa la cambra de requeriments, propera a l’escala d’accés directe a pista, per tal de facilitar l’accés a pista dels atletes.

http://www.cilentoescursioni.it/?kiskwa=trading-online-20-euro&c70=3b  

Cialis 5 mg Billig A través dels vestuaris o del passadís de comunicació, els esportistes accedeixen a una sala molt àmplia on hi ha la pista d’escalfament amb 4 carrils de 60 m, un fossat de salt de llargada i una petita zona per a la musculació i fitness.

traden met binaire opties  

click here Com a tret característic, aquesta pista d’escalfament està il·luminada amb llum natural i permet una perfecte il·luminació.